Prezență arhierească la Mănăstirea Sfinții Voievozi din Slobozia

Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor a participat vineri, 27 decembrie 2013, la Sfânta Liturghie oficiată la Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din municipiul Slobozia, informează site-ul sf-esc.ro.

În cuvântul de învățătură, Preasfinția Sa a explicat înțelesul duhovnicesc al pericopei evanghelice a zilei și a vorbit despre Sfântul Apostol întâiul Mucenic și Arhidiacon Ștefan, care este ușa mucenicilor, slujitorul cel drept, preaînțelept și plin de dragoste și de credință, care mai înainte de alții și-a pus sufletul său pentru dragostea lui Hristos și L-a mărturisit cu mare și înflăcărată credință.

În ziua în care Biserica Ortodoxă sărbătorește pe Sfântul Apostol întâiul Mucenic și Arhidiacon Ștefan, Preasfinția Sa a acordat părintelui Cristi Gavrilă, consilier administrativ – bisericesc, Ordinul „Crucea Sloboziei, în Grad de Cruce Aniversară”. Preasfinția Sa a mai binecuvântat și credincioșii prezenți la Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din Slobozia.

Comentarii Facebook


Știri recente