Prezență arhierească la deschiderea Conferinței Naționale a Societății de Geografie, Tulcea

La Tulcea se desfășoară între 29-31 mai a.c. Conferința Națională a Societății de Geografie din România și la care participă profesori specialiști și cercetători din toată țara. Prezent la festivitatea de deschidere Preasfințitul Visarion, episcopul Tulcii, a rostit un cuvânt de binecuvântare și de salut, oferind președintelui Societății un Album cu exponate de artă bisericească din patrimoniul Episcopiei Tulcii, după cum ne-a transmis Alexandru Chituță.

Conferința Națională urmărește prin comunicările sale să promoveze geografia ca materie interdisciplinară în aria curiculară a învățământului românesc dar să prezinte în același timp căi și mijloace pentru educarea tinerei generații în dragostea față de mediul înconjurător și de frumusețile pământului românesc.

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Îmbătrânirea demografică în România

Sociologii şi demografii definesc îmbătrânirea demografică drept creşterea ponderii persoanelor vârstnice – de peste 65 de ani – în cadrul efectivului total al populaţiei studiate, în detrimentul celorlalte categorii de vârstă – tinerii şi adulţii,…