Preselecții pentru corala Catedralei arhiepiscopale din Buzău

Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei organizează preselecții de voci feminine și bărbătești în vederea constituirii coralei mixte a Catedralei arhiepiscopale din Buzău, în zilele de 7, 8 și 9 august, în intervalul orar 9:00 – 12:00 și 16:00 – 19:00, informează „Ziarul Lumina”.

Cei interesați trebuie să aibă în vedere următoarele aspecte: vârsta minimă de participare este de 18 ani; contractarea se va face pe o perioadă de cel puțin 3 ani; se cer cunoștințe minime în domeniul muzical; activitatea este remunerată; domiciliul și programul trebuie să permită participarea la repetiții în zilele de luni, marți și joi, în intervalul orar 18:00 – 20:00, iar după asimilarea repertoriului, participarea la oficierea slujbelor religioase din duminici și marile praznice împărătești. Preselecția va consta în: interpretarea unei lucrări muzicale la alegerea candidatului (din repertoriul românesc sau internațional, indiferent de gen); luarea tonului după pian; verificarea ambitusului și a simțului ritmic. Preselecțiile vor avea loc în incinta Seminarului Teologic (Aleea Episcopiei nr. 1, Buzău).

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu domnul dirijor Gianin-Cristian Oprea la numerele de telefon: 0728392207 – Vodafone și 0767409391 – Cosmote.

Comentarii Facebook


Știri recente