Președintele Institutului „Sf. Vladimir” din New York, în vizită la Sibiu

Vizită Sibiu

Pr. prof. Chad Hatfield, președintele Institutului Ortodox „Sfântul Vladimir” din New York, Statele Unite ale Americii, a vizitat ieri Catedrala mitropolitană și Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Oaspetele a fost primit de Înaltpreasfințitul Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, care i-a prezentat un scurt istoric al Catedralei mitropolitane, al Facultății de Teologie și al Ortodoxiei românești din Transilvania.

Părintele Chad Hatfield a fost primit apoi de conducerea Facultății de Teologie, de decanul instituției, pr. prof. univ. dr. Nicolae Chifăr, împreună cu prodecanul facultății, pr. prof. univ. dr. Aurel Pavel. De asemenea, președintele Institutului „Sfântul Vladimir” a avut posibilitatea să se întâlnească și să discute și cu mai multe cadre didactice și cu studenți de la Facultatea de Teologie din Sibiu.

Părintele Mitropolit i-a oferit oaspetelui mai multe cărți și i-a mulțumit pentru vizită. La rândul său, părintele Chad le-a mulțumit gazdelor pentru frumoasa primire și a oferit facultății din Sibiu mai multe publicații ale Institutului Teologic Ortodox „Sfântul Vladimir” din New York.

 

Comentarii Facebook


Știri recente