Premierea unor beneficiari ai Proiectului Incluziune socială pentru tinerii defavorizați – tinerii defavorizați sprijină cultura urbană

Luni, 22 septembrie 2014, la inițiativa și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină, ce funcționează în cadrul Eparhiei noastre, a premiat 30 de tineri implicați în Proiectul intitulat Incluziune socială pentru tinerii defavorizați – Tinerii defavorizați sprijină cultura urbană, după cum informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Premiile au constat din seturi educaționale complete, însemnând ghiozdane echipate cu rechizitele și accesoriile necesare pentru a fi utile în procesul educațional-instituțional, și au fost oferite unui număr de 20 de copii de la Centrul Floare de colț din Târgoviște, 6 copii de la Apartamentul social de tip familial Sf. Ier. Nicolae din cadrul Centrului Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei și 4 tineri defavorizați din Târgoviște.

Menționăm că proiectul Incluziune sociala pentru tinerii defavorizați – Tinerii defavorizați se desfășoară cu sprijinul organizației Kirchen Helfen Kirchen din Germania, al Arhiepiscopiei Târgoviștei și al Primăriei Municipiului Târgoviște.

Comentarii Facebook


Știri recente