Premierea câștigătorilor concursului „Lăsați copiii să vină la Mine!”, Cluj

La Parohia Ortodoxă „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, a avut loc duminică, 15 septembrie 2013, premierea elevilor participanți la Concursul literar religios „Lăsați copiii să vină la Mine!”. Aflat la a VII-a ediție, acest concurs s-a adresat elevilor din clasele III-VIII și s-a desfășurat perioada vacanței de vară. S-au înscris pentru a participa la concursul literar religios „Lăsați copiii să vină la Mine!” 60 de copii din parohie, printre care și elevi de la școala „Constantin Brâncuși” din municipiu, potrivit Radio Renașterea.

Concurenții au trebuit să redacteze lucrări de diverse teme ce aduc în prim plan purtarea de grijă a îngerului păzitor, relația cu Dumnezeu și iubirea părinților. Subiectele propuse au încercat să pună în valoare, atât cunoștințele religioase ale copiilor, cât și creativitatea, imaginația, expresivitatea și sensibilitatea copiilor, a explicat coordonatorul activității, Marinela Asănică. Dintrei cei 60 de participanți, 11 au fost desemnați de câștigători, de către profesorii de limba română și religie, ce au făcut parte din comisia de jurizare. Premianții au fost felicitați după Sfânta Liturghie în cadrul unei festivități de premiere organizate în biserica parohială situată pe strada Rășinari nr. 1A.

Drept răsplată pentru munca de creație și pentru rezultatele obținute, tinerii au primit în dar din partea preoților slujitori ai bisericii „Nașterea Domnului” din Cluj, cărți religioase și diplome. Premiile au fost înmânate de părinții Nicolae Buda, Valentin Bochiș și Dorel Man, din fața Sfântului Altar, spre bucuria întregii comunități, profesori, părinți, bunici și copiii, care au venit să ia binecuvântarea pentru începutul noului an școlar.

Comentarii Facebook


Știri recente