Pregătiri pentru ITO 2018 | Reprezentanții Centrului de Presă Basilica s-au întâlnit cu organizatorii evenimentului

Reprezentanții Centrului de Presă Basilica al Patriarhiei Române s-au întâlnit luni la Sibiu cu organizatorii ITO 2018. Discuțiile au vizat mediatizarea evenimentului internațional care va avea loc în perioada 6-9 septembrie 2018.

Întâlnirea a avut loc în Sala „Fidelis” a Centrului de Tineret din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului.

La o parte din discuțiile purtate a fost prezent Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, care le-a mulțumit reprezentanților Centrului de presă Basilica pentru eforturile depuse constant în promovarea activităților misionare, pastorale, educative, sociale și filantropice ale Bisericii.

Au fost prezentate: conceptul ITO 2018, programul evenimentului, stadiul de implementare a proiectului, obiectivele propuse și în mod special impactul dorit de organizatori asupra tinerilor din Mitropolia Ardealului și asupra comunității sibiene.

Pr. Emanuel Tăvală, Consilierul cultural din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, a spus că este important ca participanții să rămână în comuniune și după încheierea evenimentului:

„Dorim ca impactul ITO 2018 în mediile de comunicare să fie unul maximal și pe măsura evenimentului; totodată ne dorim să identificăm și ceea ce este de făcut pentru ca acest proiect al întâlnirii să fie doar începutul pentru tinerii ortodocși cărora am dori să le oferim o formă continuă de întâlnire și după ITO 2018”, a declarat Pr. Emanuel Tăvală.

Scopul întâlnirii a constat în stabilirea unor aspecte tehnice și organizatorice ale colaborării dintre comitetul de organizare ITO 2018 și componentele Centrului de presă Basilica, precum și fixarea unui calendar al evenimentelor cu tinerii din Arhiepiscopia Sibiului care vor fi mediatizate în perioada următoare.

Foto credit: Arhiepiscopia Sibiului

Comentarii Facebook


Știri recente