Pregătirea Consiliului Consultativ al cultelor

Cele patru comisii ale Consiliului Consultativ al Cultelor din România s-au reunit, în această după-amiază, la Palatul Patriarhiei în ședință de lucru. Comisiile Medicală și socială, Educațională, Economico-juridică și Comisia pentru Patrimoniul cultelor și patrimoniului național au fost înființate în anul 2012.

„A avut loc ședința de constituire formală de prezentare a membrilor, de stabilire a temelor de interes comun și a unor raportori care să pregătească niște materiale particularizate pentru temele care au fost convenite de comun acord. Bineînțeles, ceea ce comisiile lucrează se supune aprobării șefilor de cult, deci plenului Consiliului consultativ al cultelor din România”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Ionuț Corduneanu, vicar administrativ patriarhal.

Consiliul Consultativ al Cultelor din România este o organizație de natură etică, socială, autonomă, apolitică, non-guvernamentală, fără personalitate juridică și non-profit. Prima întrunire a membrilor acestui for a avut loc în anul 2011.

Comentarii Facebook


Știri recente