Preasfințitul Emilian Lovișteanul a sfințit Complexul de Agrement Posada Aqua Center din Râmnicu Vâlcea

În municipiul Râmnicu Vâlcea a fost inaugurată astăzi, 9 august 2013, într-un cadru oficial, o nouă atracție din arealul turistic vâlcean, Complexul de Agrement „Posada Aqua Center”, după cum informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Festivitatea de deschidere a noului complex de agrement a avut loc la ora 11:00, cu un ceremonial religios, urmat de scurte alocuțiuni ale oficialităților locale și s-a încheiat cu tăierea panglicii inaugurale și cu vizitarea așezământului.

Slujba de sfințire a fost oficiată de către Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, împreună cu un sobor de preoți și diaconi. La final, Preasfințitul Episcop Emilian a ținut un cuvânt de dedicat momentului festiv, prilej cu care i-a felicitat pe toți cei implicați în acest proiect managerial, oferind conducerii instituției o icoană.

Responsabil pentru această nouă oază de relaxare și încântare destinată vâlcenilor este Consiliul de Administrație al S.C. Cozia Forest SA Râmnicu Vâlcea, condus de domnul președinte ing. Nicolae Barbu.

Complexul este amplasat în zona Troianu, str. Posada, nr. 33, Râmnicu Vâlcea, baza dispunând de bazine cu apă sărată și dulce, restaurant, terase, spații de cazare și alte locații.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai autorităților de stat, locale și centrale, alte oficialități, preoți, oameni de afaceri, jurnaliști și râmniceni.

Comentarii Facebook


Știri recente