Preafericitul Krystof, Mitropolitul primat al ortodocșilor din ținuturile Cehiei și Slovaciei și Arhiepiscop de Praga, în vizită la Covăsânț

Preafericitul Krystof, Mitropolitul primat al ortodocșilor din ținuturile Cehiei și Slovaciei și Arhiepiscop de Praga, se află într-o vizită oficială în Arhiepiscopia Aradului. Preafericitul Krystof a onorat invitația preotului paroh de la Covăsânț, Mihai Blaj, de a pune piatra de temelie a cantinei care va funcționa la Așezământul social ‘Acoperământul Maicii Domnului’ din localitate. Preafericitul Krystof și Înaltpreasfințitul Timotei, Arhiepiscopul Aradului au fost întâmpinați de localnici la Parohia ortodoxă, iar vizita a continuat la tabăra ortodoxă de creație și conservare a tradițiilor românești, unde s-a pus piatra de temelie a Așezământului social ‘Acoperământul Maicii Domnului’ din Covăsânț, informează „Ziarul Lumina”.

Complexul este creat cu sprijinul primăriei și consiliului local, al Consiliului Județean Arad, și cu ajutorul credincioșilor ortodocși covăsânțeni.

Comentarii Facebook


Știri recente