Pr. Visarion Alexa se va întâlni cu studenții timișoreni. Tema: Drumul iubirii de la prietenie la căsătorie

Asociația Studenților Creștini Ortodocși (ASCOR) Timișoara anunță Conferința „Drumul iubirii de la prietenie la căsătorie” care va avea loc joi, 27 februarie 2020, de la ora 18:00, în Aula Magna a Universității de Vest. 

Din bogata sa experiență de duhovnic, părintele ne va conduce pe drumul pe care iubirea dintre doi tineri îl parcurge din primele clipe până la încununarea lui prin taina căsătoriei, anunță ASCOR Timișoara în comunicatul remis Basilica.ro.

Acest drum al dragostei, pe care suntem chemați să îl străbatem în viață, presupune atât clipe deosebit de plăcute, cât și lupta cu cele mai mari provocări. Sfaturile părintelui ne vor ajuta să îl parcurgem cu înțelepciune, ca depășind toate adversitățile, să rămână credința, nădejdea și dragostea, transmit studenții ortodocși din Timișoara.

Afișul evenimentului.

Părintele Visarion Alexa, originar din Bacău, în prezent preot paroh la biserica bucureșteană „Sf. Nicolae” – Militari, este foarte îndrăgit mai ales în rândul tinerilor.

În calitate de realizator sau de invitat în cadrul emisiunilor radio și TV, Pr. Visaron Alexa abordează teme de actualitate şi răspunde la frământările generaţiei actuale. A participat la numeroase cateheze, întruniri, conferinţe, la diferite dialoguri şi dezbateri.

Sursă foto: Facebook / Visarion Alexa


Pentru ultimele noutăți din lumea ortodoxă urmărește-ne pe Twitter. @AgentiaBasilica!

Comentarii Facebook


Știri recente