Pr. Prof. Constantin Preda propune „Modelul comunității apostolice din Ierusalim” (Editura Cuvântul Vieții)

O publicație recentă a Editurii Cuvântul Vieții semnată de Pr. Prof. Dr. Constantin Preda aduce în atenția cititorilor creștini viața comunității apostolice din Ierusalim care, potrivit autorului „a reprezentat dintotdeauna un model demn de urmat nu numai de către monahi, ci și de către toți creștinii”.

Lucrarea poartă titlul „Modelul comunității apostolice din Ierusalim”. Este o selecție de texte exegetice ale Pr. Constantin Preda despre opera Sf. Luca publicate în diverse reviste de specialitate.

Cele mai multe capitole se referă la Cartea „Faptele Apostolilor”.

„Între toate cărțile, Noului Testament, Cartea Faptele Apostolilor reprezintă – cred – chintesența credinței în Iisus Hristos, prima istorie a creștinismului și a Bisericii călăuzite de Duhul Sfânt. Nu întâmplător, ea este așezată în Noul Testament după cele patru Evanghelii – ca un rezumat al acestora – și înaintea Epistolelor Sf. Apostol Pavel – ca o pregătire pentru receptarea acestora”, scrie autorul.

Vezi primele pagini și cuprinsul volumului pe site-ul Librăriei Cărților Bisericești.

Lucrarea poate fi achiziţionată prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești

Comentarii Facebook


Știri recente