Post vacant în cadrul Sectorului Social-filantropic al Patriarhiei Române

Patriarhia Română, Sectorul Social-filantropic, anunță organizarea unui concurs pentru un post vacant de inspector eparhial. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: absolvent de studii teologice universitare specializarea asistență socială (teologie socială), cunoașterea temeinică a limbii engleze, competențe de utilizare a calculatorului, cunoașterea legislației bisericești și a celei din domeniul asistenței sociale, cunoștințe legate de domeniul proiectelor finanțate din fonduri europene, experiență practică de minimum 3 ani într-un domeniu similar. În acest sens, în perioada 10-25 august 2013, candidații vor depune dosarul de concurs, însoțit de o scrisoare de intenție, la Serviciul Personal Resurse Umane al Administrației Patriarhale din str. Dealul Mitropoliei nr. 25, sector 4, București, telefon: 021.337.01.30. O copie a dosarului va fi transmisă prin email la una din următoarele adrese electronice:

[email protected], [email protected]. Dosarul de concurs va conține următoarele acte: CV, adeverință medicală din care să reiasă că solicitantul este apt de muncă, acte de identitate (copie), acte de studii (copie), acte calificare pentru cursuri și stagii de formare profesională (copie), recomandare preot duhovnic/preot paroh, recomandare ultimul loc de muncă.

Comentarii Facebook


Știri recente

Sfințire de troiță la Baza Aeriana 90 | FOTO

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, episcop vicar patriarhal, a oficiat marți, 28 mai 2024, slujba de sfințire a troiței ridicate în fața comandamentului Bazei 90 Transport Aerian Otopeni „Comandor aviator Gheorghe Bănciulescu”.   Foto credit: Basilica.ro…