Pliant de promovare a orei de Religie, lansat la Școala „Nicolae Iorga” din Sibiu

În cadrul manifestărilor „40 de ani de excelență la Școala «Nicolae Iorga»” din Sibiu, a fost realizat un pliant de promovare a orei de Religie, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului. Pliantul este online şi cuprinde informaţii despre activitățile elevilor desfăşurate în cadrul orelor de Religie.

Am realizat un pliant prin care prezentăm o parte din activităţile orei de Religie. Este vorba despre un pliant online ce cuprinde proiecte organizate de unitatea şcolară. Dintre acestea amintim: «Viaţa Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena în idei de acatist», proiect educaţional realizat în anul 2013, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu şi Arhiepiscopia Sibiului; «Spring Day, 2010 – Dăruind vei dobândi», un proiect internaţional realizat în 2010,  în Anul  European de Luptă împotriva Sărăciei şi a Excluziunii Sociale; «Sfânta Filofteia-model de milostenie»;   Cartea «Fapte  de  milostenie»; «Un zâmbet pentru Nicoleta»; «Voluntar pentru o educaţie aleasă prin Ora de Religie»; «Dăruieşte o carte pentru bucuria unui copil»”, a precizat prof. Măriuca Neagu.

Școala «Nicolae Iorga»” din Sibiu marchează, în perioada 21-24 iunie 2016, împlinirea celor 40 de ani de existență, de activitate educativă printr-o serie de manifestări educaţionale, culturale, ştiinţifice, ecoturistice, sportive.

Atelier de creație dedicat orei de Religie, la Sibiu – Basilica.ro – Agenția de presă a Patriarhiei Române

 

Comentarii Facebook


Știri recente