Piesa de teatru creștin „Calea Adevărului” la Reșița

Episcopia Caransebeșului, Protopopiatul Reșița, în parteneriat cu Teatrul de Vest din Reșița organizează luni, 28 noiembrie 2016, punerea în scenă a piesei de teatru creștin Calea Adevărului. Manifestarea artistică va avea loc la Teatrul de Vest din municipiul Reșița, începând cu ora 18:00. La eveniment va fi prezent Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, notează site-ul oficial al Episcopiei Caransebeșului.

Potrivit părintelui arhimandrit Casian Rușeț, secretar eparhial al Episcopiei Caransebeșului, piesa de teatru se adresează tuturor categoriilor de vârstă, aceasta având nu doar un caracter istoric, ci și unul moral.

La această piesă de teatru sunt invitați să participe atât tinerii, cât și persoanele de toate vârstele, având în vedere că este o piesă ce are, nu doar un caracter istoric, ci și unul moral, care ne încurajează la moralitate, la cultivarea cunoștințelor noastre, la promovarea culturii și a tradiției românești, aceasta având în vedere că ne aflăm în apropierea sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, sărbătoarea încreștinării românilor și Ziua Națională a României, a declarat părintele arhimandrit Casian Rușeț.

Evenimentul organizat la Reșița face parte din seria acțiunilor dedicate anului comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul.

Comentarii Facebook


Știri recente