„Pierdem vremea sau ne căsătorim?” | Părintele Nicolae Tănase va conferenția la București

„Pierdem vremea sau ne căsătorim?” este tema Conferinței care va fi susținută de Părintele Nicolae Tănase, marți, 20 martie 2018, la Facultatea de Drept a Universității din București.

Evenimentul este organizat de ASCOR București în cadrul seriei de Conferințe din Postul Sfintelor Paști și va fi transmis live pe pagina oficială de Facebook a asociației.

În cadrul aceleiași serii de conferințe, joi, 22 martie 2018, PS Macarie, Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord, va conferenția la Facultatea de Teologie din București. Detalii aici.

Pr. Nicolae Tănase, tată a 6 copii, este paroh în Valea Plopului, județul Prahova. Sfinția sa coordonează centrele sociale de la Valea Plopului și Valea Screzii, unde sunt îngrijiți peste patru sute de copii și sunt sprijinite numeroase familii tinere.

Pr. Nicolae Tănase a primit în 2015 Ordinul Sfântul Ioan Gură de Aur din partea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, pentru activitatea filantropică deosebită pe care o desfășoară la Parohia «Valea Plopului», dar și pentru multa lucrare misionară în țară și în străinătate.

Foto credit: ASCOR București

Comentarii Facebook


Știri recente