Piatră de temelie pentru biserica Bazei Aeriene Boboc

Cadrele militare ale Bazei Aeriene Boboc, din județul Buzău, vor avea în curând o biserică. Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, a sfințit, joia aceasta, locul și a pus piatra de temelie pentru viitorul locaș de cult, ce-i va avea ocrotitori pe „Sfântul Proroc Ilie” și pe „Sfinții Martiri Brâncoveni”, informează TRINITAS TV.

„V-a dat Dumnezeu gândul cel bun, dumneavoastră celor din conducere, dar sunt convins că și ceilalți reprezentanți aici de față și ostenitori ai acestui așezământ, dimpreună cu soldații și elevii, ați consimțit la acest gând frumos de a avea un locaș al dumneavoastră în care să vă rugați ori de câte ori vă simțiți împovărați sufletește sau chiar înainte de a purcede la lucrul din fiecare zi”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian.

Slujbele se oficiază, în prezent, într-o capelă amenajată într-un dormitor de trupă. Biserica militară „Sfântul Proroc Ilie” și „Sfinții Martiri Brâncoveni” va fi construită din lemn, în stil maramureșean.

Comentarii Facebook


Știri recente