Protopopiatul Agnita | Campania Donează sânge, salvează o viaţă! a ajuns la a treia ediție

Peste 30 de preoți, jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență și credincioși au donat sânge în cadrul campaniei Donează sânge, salvează o viaţă!. Evenimentul a avut loc joi, 16 martie 2017, la spitalul orășenesc din Agnita, județul Sibiu.

În organizarea acestei activități umanitare au fost implicați reprezentanți ai Asociației Filantropia a Arhiepiscopiei Sibiului, precum și mai multe instituții partenere, notează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Potrivit lui Marius Talmațchi, inspectorul social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, în cadrul campaniei au fost implicați preoți și credincioșii din Protopopiatul Agnita.

Ne aflăm în al treilea an de când derulăm Campania «Donează sânge, salvează o viață!» în Arhiepiscopia Sibiului. Am implicat astăzi preoți și credincioși din Protopopiatul Agnita și ne-am bucurat mult de prezența lor, precum și a altor reprezentanți ai instituțiilor de aici, a spus Marius Talmațchi.

Campania Donează sânge, salvează o viaţă este un program prin care se urmăreşte, pe lângă activităţile de donare de sânge, şi o informare a publicului cu privire la nevoia de sânge pentru transfuzii din sistemul medical românesc.

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Îmbătrânirea demografică în România

Sociologii şi demografii definesc îmbătrânirea demografică drept creşterea ponderii persoanelor vârstnice – de peste 65 de ani – în cadrul efectivului total al populaţiei studiate, în detrimentul celorlalte categorii de vârstă – tinerii şi adulţii,…