Peste 170 de elevi prezenți la Crosul „Campionii Bucuriei”

Peste 170 de elevi din clasele V-VIII ale Școlilor Generale din comunele Pietroșani și Domnești, județul Argeș, au participat la cea de-a treia etapă a competiției sportive intitulate: Crosul Campionii Bucuriei, notează site-ul oficial al Eparhiei.

La evenimentul organizat de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a fost prezent și Înaltpreasfințitul Părinte Calinic. În cuvântul rostit cu această ocazie, ierarhul argeșean a adresat felicitări celor care au participat la competiția sportivă.

Repartizați pe grupe de vârstă, participanții au alergat pe o distanță de 500 metri. La final, cei prezenți au primit medalii, diplome și premii în bani.

Evenimentul sportiv a fost organizat de arhiepiscopie, prin implicarea părintelui protosinghel Caliopie Cristian Ichim, coordonatorul proiectului eparhial. De asemenea, în cadrul proiectului sunt implicați părinții protoierei și preoții din fiecare protopopiat.

Finaliștii crosurilor din cele șase protoierii ale Eparhiei, se vor întrece în competiția finală care va fi organizată în Parcul Lunca Argeșului din municipiul Pitești în data de 8 iunie 2017.

Comentarii Facebook


Știri recente