Peste 1500 de elevi din Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului au primit rechizite la început de an şcolar

IPS Calinic

Peste 1500 de copii din cuprinsul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului au primit, de la începutul anului școlar și până în prezent, ghiozdane și rechizite școlare, informează site-ul oficial al Eparhiei. Darurile au fost oferite copiilor proveniţi din familii cu o situaţie financiară fragilă. Acțiunea s-a desfășurat prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune al Eparhiei și Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul.

Daruri constând în rechizite şi ghiozdane au primit şi elevi de la Seminarul Teologic din Curtea de Argeş. În ziua de 7 octombrie, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, a fost prezent la Seminarul Teologic Neagoe Vodă Basarab, i-a binecuvântat pe elevi şi le-a oferit rechizite necesare în noul an şcolar.

Aceste acțiuni social-filantropice au fost posibile prin grija tuturor parohiilor din cuprinsul Eparhiei Argeșului și Muscelului, scopul fiind acela de a sprijini familiile aflate într-o situaţie financiară precară.7octombrieghiozdaneseminar5

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente