Peste 140 de copii au o vacanţă de neuitat la Mănăstirea Adam

Peste 140 de copii din Protoieria Bujor au parte de o vacanţă de neuitat la Mănăstirea Adam din judeţul Galaţi.

În perioada 19-23 august 2019 ei participă la tabăra de vară „Lumina vie a mănăstirii în inima copilăriei”, organizată de Centrul Eparhial Galaţi, Mănăstirea Adam, Protoieria Târgu Bujor și 30 de parohii din cadrul protopopiatului.

Tabăra este destinată grupurilor catehetice parohiale care activează în Programul Catehetic Național „Hristos împărtășit copiilor”, potrivit Eparhiei Dunării de Jos.

În program sunt cuprinse activităţi de cunoaştere şi prezentare, ateliere de pictură, atelier de cusături, tehnici de modelare a hârtiei, etc.

De asemenea, copiii participă la discuţii pe teme duhovniceşti, adaptate vârstei lor, şi vizitează şi obiective importante din zonă.

Săptămâna viitoare alţi 120 de copii din Protoieria Galaţi se vor bucura de tabăra organizată la Mănăstirea „Naşterea Maicii Domnului” – Cudalbi

Foto credit: Arhiepiscopia Dunării de Jos

Comentarii Facebook


Știri recente

Zilele Şaguniene se mută anul acesta în online  

Manifestările culturale dedicate Sfântului Andrei Şaguna, intitulate sugestiv Zilele Şaguniene, se desfăşoară anul acesta exclusiv online, din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentele au început sâmbătă, 21 noiembrie, prin anunţarea clericilor şi mirenilor rămaşi în cursa…