Peste 100 de clerici şi credincioşi din Protopopiatul Tinca au donat sânge

În perioada 24 august – 4 septembrie, 114 clerici şi credincioşi din Protopopiatul Tinca au donat sânge.

În urma unui program stabilit de comun acord cu personalul din conducerea Centrului de transfuzie sanguină din Oradea, donatorii s-au prezentat în fiecare dimineaţă pentru a veni în sprijinul semenilor lor.

Părintele Protopop Călin Ovidiu Popa le-a mulţumit celor care au donat.

„Pentru întâmpinarea crizei acute de sânge din spitale și pentru a veni în ajutorul pacienților care au nevoie de transfuzii, pentru diferite intervenții chirurgicale precum și în contextul actualei crize sanitare legate de Covid-19, preoții și credincioșii din parohiile protopopiatului nostru, s-au alăturat campaniei umanitare de donare de sânge”.

„Aducem mulțumiri Preasfințitului Părinte Sofronie pentru inițiativă și binecuvântare și îi felicităm pe toți preoții și credincioșii care au arătat încă o dată dragoste față de semenii lor”, a spus Părintele Protopop.

Această acțiune umanitară se alătură și altor activități de acest fel desfășurate în cuprinsul Protopopiatului Tinca, pe tot parcursul crizei sanitare.

Foto credit: Episcopia Oradiei


Urmărește-ne și pe Twitter: @AgentiaBasilica și @BasilicaPhotos!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…