Pelerini din Eparhia Europei de Nord la Locurile Sfinte

O sută de credincioși din Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord pleacă mâine, 18 septembrie, întru-un pelerinaj în Țara Sfântă. Pelerinajul are loc în perioada 18-28 septembrie, informează TRINITAS TV. Pelerinii vor fi însoți de Preasfințitul Părinte Episcop Macarie.

„Având experiența plină de roade duhovnicești și pastorale în pelerinajul organizat anul trecut împreună cu preoții și credincioșii noștri din țările scandinave la Constantinopol și în Capadocia în Anul comemorativ-omagial al Sfântului Vasile cel Mare și al celorlalți sfinți capadocieni în acest an binecuvântat de Dumnezeu de a fi proclamat de Sfântul Sinod la inițiativa Preafericitului nostru Părinte Patriarh Daniel Anul omagial al Crezului ortodox și al Autocefaliei românești am hotărât să organizăm acest pelerinaj în Țara Sfântă”, a spus Preasfințitul Părinte Macarie, Episcopul Ortodox Român al Europei de nord.

Pelerinajul este organizat de Centrul de pelerinaje „Sfântul Cuvios Antipa de la Calapodești” al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord.

Comentarii Facebook


Știri recente