Pelerinajul de Florii în orașul Ștefănești, Argeș  

 

A cincea ediție a Pelerinajului de Florii s-a desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, în orașul Ștefănești. La această acțiune misionar-pastorală au participat: părintele Andrei Diaconescu – Consilier Social, Filantropic și de Misiune, părintele Stelian Stan- Protoiereu de Topoloveni, alături de preoți din localitate și de o mulțime de credincioși.

 „Atmosfera de sărbătoare, cântările duhovnicești ce au însoțit rugăciunea pe tot parcursul pelerinajului, au trezit în sufletele participanților dragostea pentru Hristos ce își începe urcușul spre Pătimirile cele mântuitoare”, anunţă reprezentanţii Biroului de Presă al Eparhiei.

Pelerinajul a început la biserica parohiei Sfinții Împărați Constantin și Elena, unde, după săvârșirea slujbei Vecerniei și rugăciunea de binecuvântare a stâlpărilor, s-a pornit spre Schitul Florica. S-au făcut opriri însoțite de rugăciuni, iar în fața bisericii Schitului Florica s-a săvârșit slujba de Te-Deum.

 

Comentarii Facebook


Știri recente