Pelerinajul cu „Brâul Maicii Domnului” în Arhiepiscopia Tomisului continuă

 

Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va conduce vineri, 20 mai 2016, de la ora 19.30, o procesiune cu Cinstitul Brâu al Maicii Domnului și sfintele moaște ale Sfântului Ioan Valahul de la biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” spre biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, care își serbează hramul.

De altfel, sâmbătă, 21 mai 2016, de sărbătoarea Sfinților Împărați, Chiriarhul locului împreună cu  Înaltpreasfințitul Părinte Nikiphoros, Mitropolit de Amorion (Grecia), preoți și diaconi vor oficia Sfânta Liturghie Arhierească la biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, de la ora 08.30

„ Apoi, de la ora 15.30, Cinstitul Brâu al Maicii Domnului va porni de la biserica <<Sfinții Împărați Constantin și Elena>>  din Constanța spre Năvodari. Aici, la ora 16.00, va fi întâmpinat la Troița de la intrarea în oraș și se va merge în procesiune până la biserica <<Bunavestire >>din Năvodari , informează reprezentanţii Biroului de Presă al Eparhiei.

Duminică dimineața, Brâul Maicii Domnului va fi dus la biserica „Sf. Nicolae” din Năvodari cu prilejul târnosirii acesteia de către Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, şi Înaltpreasfințitul Părinte Nikiphoros, Mitropolit de Amorion (Grecia), cu  începere de la ora 07.45.

Comentarii Facebook


Știri recente