Pelerinaje interne şi externe cu Basilica Travel. „Programele sunt actualizate conform sugestiilor pelerinilor”

Agenţia de pelerinaje a Patriarhiei Române, Basilica Travel, invită pelerinii să consulte oferta de programe interne şi externe disponibilă pentru anul 2021.

„Agenţia de pelerinaje asigură pelerinii de faptul că programele sunt actualizate conform sugestiilor trimise de pelerini, iar măsurile de siguranţă sunt respectate, fiind îndeplinite toate normele privind siguranţă şi protecţia pelerinilor”.

„După un an dificil venim cu mult optimism şi cu forţe proaspete pentru a porni în călătorii duhovniceşti aparte în anul 2021. Fie că vorbim de un pelerinaj pe meleagurile României, fie că vorbim de un pelerinaj în afara ţării, suntem la dispoziţia pelerinilor cu informaţii actualizate, consultanță turistică şi toate detaliile aferente”.

„În 2021 am pregătit programe noi, programe conturate pe baza sugestiilor pelerinilor  pentru că, de-a lungul timpului, comunicarea a fost un element cheie şi am ascultat sugestiile şi modalităţile de a ne îmbunătăţi activitatea. Invităm pelerinii să consulte programele noastre, să lectureze programele complete, să ne trimită recomandările lor. Îi aşteptăm cu drag în pelerinajele noastre”, a transmis  Ecaterina Vîrgolici, reprezentant Basilica Travel. 

Pelerinii pot descoperi programele interne pe site-ul www.basilicatravel.ro, rubrica Pelerinaje Interne, iar pentru cei dornici de a participa în pelerinaje în afara ţării, pelerinajele sunt disponibile la rubrica Pelerinaje Externe. 

Pelerinii sunt invitați să acceseze canalele social-media ale agenției Basilica Travel, Facebook şi Instagram, pentru informații actualizate.

Foto credit: Basilica.ro / Raluca Ene


Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente