Pelerinaj Basilica Travel: Israelul pentru toți

Agenția de Pelerinaje Basilica Travel a Patriarhiei Române propune celor interesați mai multe serii de pelerinaje de patru zile în Țara Sfântă pentru anul 2019.

Pelerinajele vor fi constituite după un itinerariu prestabilit.

După sosirea pe aeroportul din Tel-Aviv, pelerinii vor vizita în prima zi: Muntele Tabor, Cana Galileii și Biserica Bunei Vestiri din orașul Nazaret.

În cea de a doua zi, pelerinajul are în program vizitarea Muntelui Fericirilor, Capernaum, numit și oraşul cel mai iubit de Mântuitorul Iisus Hristos, Mănăstirea Sf. Gherasim de pe Valea Iordanului și Mănăstirea „Dudul lui Zaheu” din orașul Ierihon.

Încă din dimineața celei de a treia zi pelerinii vor merge spre Mănăstirea Hozeva, apoi spre Ierusalim unde vor vizita Muntele Măslinilor și dar și alte mănăstiri, încheind ziua în Betleem.

În ultima zi a pelerinajului va fi parcurs drumul Via Dolorosa din Ierusalim cu oprire la Biserica Sfântului Mormânt, urmând ca pelerinii să viziteze Așezământul Românesc de la Ierusalim, Muntele Sionului dar și alte obiective biblice.

Mai multe detalii despre tarife, serviciile incluse și condițiile de participare pot fi consultate pe site-ul oficial al Agenției de pelerinaje Basilica Travel.

Foto credit: UVA Today

Comentarii Facebook


Știri recente