Paula Seling la Gala Magazin Folcloric: Drumul nostru e mai frumos şi mai bun împreună cu Iisus

Paula Seling a susţinut luni un recital la Gala emisiunii „Magazin Folcloric”, difuzată de Trinitas TV, unde a spus că „drumul nostru e mai frumos şi mai bun împreună cu Iisus”.

„De-a lungul vieţii mele am simţit o mare mână care m-a adunat de fiecare dată de pe alte drumuri sau alte cărări pe care aş fi putut să o iau şi m-a pus pe calea ce m-a adus în faţa dumneavoastră şi orice cale aş fi ales El a ştiut mult mai bine decât mine”.

„Chiar dacă în anumite momente simţeam că viaţa mea ar fi putut să fie altfel, că puteam să fac mai multe lucruri, în acest moment mă simt împlinită. Simt că am făcut ceea ce trebuia pentru lumea aceasta”, a mărturisit artista la cea de-a patra ediţie a evenimentului.

Emisiunea aduce în atenţia publicului, duminică de duminică, invitaţi consacraţi din folclorul românesc, dar şi tineri interpreţi de muzică populară aflaţi la început de drum.

Gala Magazin Folcloric a avut loc la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti. Printre invitaţi s-au aflat şi tineri interpreţi de muzică populară din toate zonele ţării.

Acompaniamentul a fost asigurat de Ansamblul folcloric „Cununa Carpaţilor” al Centrului Naţional de artă „Tinerimea Română” din Bucureşti, informează Trinitas TV.

Delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la acest eveniment a fost Părintele Arhimandrit Paisie Teodorescu, Vicar patriarhal, care a subliniat că între valorile acestui popor la loc de cinste se află folclorul românesc şi cultura tradiţională cu care românii pot sta oricând înaintea popoarelor lumii.

„Noi, românii, trebuie să învăţăm să preţuim mai mult aceste valori care sunt identitatea noastră românească. Trebuie să fim mândri de tradiţiile noastre şi cultura noastră pentru că sunt printre cele mai frumoase din întreaga lume”.

„Felicităm pe tinerii realizatori ai Emisiunii Magazin Folcloric, precum şi pe toţi interpreţii. Aceşti tineri împreună cu mulţi anii din generaţia lor care împărtăşeşc şi promovează aceste valori ale satului românesc sunt semne de mare speranţă pentru poporul român”, a spus Arhim. Paisie Teodorescu.

La final, Directorul Trinitas TV, Ciprian Olinici, a înmânat din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel Diploma omagială cu medalie a satului românesc artistei Paula Seling care a susţinut în cadrul Galei un recital de muzică populară, pricesne şi compoziţii proprii.

Aceeaşi diplomă au primit Ansamblul folcloric Cununa Carpaţilor şi Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti.

Magazin Folcloric este o emisiune realizată de Trinitas Tv în coproducţie cu Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din Bucureşti. Emisiunea este difuzată de patru ani în fiecare duminică de la ora 14:00.

Foto credit: Captură Trinitas TV

Comentarii Facebook


Știri recente