Paula Seling în recital la Gala „Magazin folcloric”

Ediția a patra a Galei „Magazin folcloric” va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 18:00 la Palatul Național al Copiilor din București și va include un recital al Paulei Seling.

Artista va prezenta piese din folclorul românesc, dar și compoziții proprii care povestesc dorul, dragostea și speranța românilor din toate colțurile lumii.

„Este o bucurie să pot transmite oamenilor mesajul muzicii mele și sper din toată inima să le fie cu folos. Știu că Dumnezeu este iubire și știu că El este în tot și în toate. Anul acesta este dedicat satului românesc, iar pentru mine lumea satului este una aparte, în care totul pare desprins din povești. Toți simțim acest lucru chiar dacă nu ne am născut la sat”, a declarat Paula Seling pentru Trinitas TV.

Artista a mărturisit că este legată foarte mult de sat, amintind vacanțele petrecute pe când era copil la bunicii din partea mamei în Remetea Chioarului, Maramureș.

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Haisan și Paul Ananie.

Printre invitați se vor afla tinerii interpreți de muzică populară: Beatrice Băndoiu, Gabriel Dumitru, Ana Maria Pătrășcioiu, Nicu Mâță, Oana Bozga, Ciprian Pop, Oana Tomoiagă, Raluca Radu.

Acompaniamentul va fi asigurat de Ansamblul folcloric „Cununa Carpaților” al Centrului Național de Artă „Tinerimea Română” din București. Vor fi prezenți copiii de la cercurile Palatului Național al Copiilor din București: Meloritm, Trupa Dinamic, Ansamblul „Românașul” și Trupa AS.


Iubitorii de folclor românesc vor avea ocazia să participe la acest spectacol – eveniment în mod gratuit, pe baza unei invitații pe care o pot solicita pe adresa [email protected], în limita locurilor disponibile.

Magazin folcloric

„Magazin folcloric” este o emisiune realizată de Trinitas TV în co-producție cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București. Emisiunea aduce în atenția publicului invitați de seamă din domeniul etnografiei și al folclorului, dar și tineri interpreți de muzică populară românească, aflați la început de drum.

Gazdele săptămânale ale emisiunii sunt interpreții Andreea Haisan și Paul Ananie.

Emisiunea difuzată, de patru ani, în fiecare duminică, de la ora 14:00 pe Trinitas TV este singura emisiune din România care promovează tradițiile și spiritualitatea din satul românesc.

Foto credit: Facebook / Paula Seling

Comentarii Facebook


Știri recente