Patriarhul României la Bruxelles

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României se află, zilele acestea, la Bruxelles. Vizita Preafericirii Sale în Capitala Belgiei este prilejuită de întâlnirea anuală, la sediul Comisiei Europene, cu lideri religioși din Uniunea Europeană, precum și cu înalți funcționari europeni.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române a fost întâmpinat, miercuri seară, pe Aeroportul Național Bruxelles, de Înaltpreasfințitul Părinte Iosif, Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale și Meridionale, alături de care s-au aflat dl. Mihnea Moțoc, Ambasadorul României pe lângă Uniunea Europeană și Pr. lect. dr. Sorin Șelaru, consilier patriarhal – directorul Reprezentanței Patriarhiei Române pe lângă instituțiile europene, potrivit TRINITAS TV. Preafericitul Părinte Patriarh Daniel este însoțit la Bruxelles de Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei și Exarh patriarhal.

În cursul serii, Preafericirea Sa a binecuvântat sediul Reprezentanței Patriarhiei Române pe lângă instituțiile Uniunii Europene.

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel va reveni în țară în cursul zilei de vineri.

Comentarii Facebook


Știri recente