Patriarhia Română – Istoric și Organizare

La Editura Basilica a apărut recent cartea intitulată Patriarhia Română – Istoric și Organizare. În cadrul acesteia este prezentată atât structura administrativă, cât și activitățile interne și externe desfășurate în perioada 2007-2017 sub pastorația Patriarhului Daniel.

Pregătirea volumului a avut loc sub coordonarea părintelui Michael Tița, consilier patriarhal la Sectorul relații bisericești, interreligioase și comunități bisericești al Patriarhiei Române. Albumul a fost realizat în colaborare cu Institutul Biblic și de Misiune Ortodoxă – Edituri și Tipografii.

În Cuvântul înainte, Patriarhul României evidențiază faptul că volumul constituie o prezentare succintă, în imagini și cuvinte, a activităților multiple și relevante desfășurate în Patriarhia Română în ultimul deceniu. Acestea subliniază dinamismul vieții bisericești în domeniile: administrativ, educațional, social-filantropic, cultural și media.

Puteți citi cuvântul înainte al Părintelui Patriarh și cuprinsul cărții AICI

__________________________________________________________

Lucrarea poate fi cumpărată de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Magazinul Daruri pentru pelerini (Piaţa Gării de Nord, nr. 1-3, ieşire Calea Griviţei), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1).

Mai multe apariții editoriale AICI.

Comentarii Facebook


Știri recente