Pastoraţia tinerilor | Mitropolia celor două Americi organizează curs online de limbă şi cultură românescă

Curs online

Mitropolia Ortodoxă Română a celor două Americi organizează un curs de limbă şi cultură românescă dedicat tinerilor din diaspora.  Cursul va fi susţinut în fiecare marți, în perioada 17 aprilie – 19 iunie 2018, între orele 18:30-20:30 (Eastern Standard Time – Canada şi U.S.).

Conceput ca o incursiune în tezaurul literar, istoric și geografic al României, acest curs își propune să le ofere adolescenților din diapora atât o introducere în cultura românească, precum și o prezentare succintă a unora dintre elementele lexico-gramaticale necesare unei mai bune comunicări orale și scrise în limba română.

Materialele didactice vor cuprinde texte și elemente audiovizuale, iar metoda de predare va fi cea comunicativă, ceea ce va presupune o participare activă a studenților, care se vor conecta în timp real și vor comunica verbal și în scris. Proiectul final va fi conceperea și prezentarea pe scurt a unui itinerar turistic virtual.

Fiecare sesiune va fi înregistrată, pentru a putea fi vizionată ulterior și de către elevii care nu au posibilitatea de a se conecta în timp real.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați situl www.LenguaViva.ca sau să trimiteți un e-mail la adresa [email protected] 

Foto credit: Public domain

Comentarii Facebook


Știri recente