Participare românească la acțiune caritabilă, la Roma

În fiecare an, parohia „Zămislirea Maicii Domnului”, din Roma, La Rustica, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei, participă la maratonul organizat de către Asociația Susan Komen Italia pentru sensibilizarea opiniei publice privind lupta împotriva cancerului la sân.

„La maratonul de anul acesta, organizat pe data de 18 mai 2014, a participat și Doamna Dana Manuela Constantinescu, ambasadoarea României în Italia. Din parohia noastră, a participat un grup de credincioși, coordonat de Dr. Massimo Liberatori, care a reprezentat la această manifestare cu scop caritabil nu doar parohia, ci întreaga comunitate românească din Roma. Au participat și credincioși de la parohiile Valmontone și Roma III. În cadrul acestui proiect, mai multe credincioase ale parohiei noastre și de la alte parohii participante au putut beneficia gratuit de mamografie, consultație sonologică si alte vizite de specialitate”, a precizat Pr. Ilie Ursachi

Maratonul acesta este un eveniment foarte mediatizat în Roma, la care participă reprezentanți ai autorităților locale, diferite instituții, organizații, personalități artistice, sportive sau politice.

Comentarii Facebook


Știri recente