Participare numeroasă la concursul „Răsună toaca-n cer“

Parohia Rotunda – Liteni, Protopopiatul Fălticeni, judeţul Suceava, a găzduit duminică, 9 august 2015, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, concursul „Răsună toaca-n cer“, ediţia a V-a, potrivit mmb.ro.

După cum a precizat pr. paroh Mihai Ursuleasa, la competiţie au participat 51 de copii şi tineri din județele Botoșani, Suceava și Iași.

„Mulțumim Mănăstirii Probota, Primăriei Liteni şi Restaurantului «Select» din Fălticeni, care ne-a ajutat cu masa copiilor, Societății «General Construct», familiilor Maniliuc din Liteni, și Dincu, din Roșcani”, s-a exprimat parohul paroh Mihai Ursuleasa. La Categoria „Preşcolari”, Premiul I a fost obţinut de Iustinian Crăciun din Hârlău, iar la Categoria „Învățământ primar”, Locul I a fost acordat elevului Matei Ștefan din Dumbrăveni, judeţul Suceava. La Categoria „Învățământ gimnazial”, Premiul I a fost obţinut de Matei Secrieru din Icușeni, judeţul Botoșani, iar la Categoria „Învățământ liceal”, pe primul loc s-a situat Cosmin Zaharia din Pleșești, judeţul Suceava.

Comentarii Facebook


Știri recente