Participanții la tabăra naţională Tradiţie şi noutate, în vizită la Alba Iulia

Participanţii la tabăra naţională Tradiţie şi noutate au vizitat sâmbătă, 19 august 2017, mai multe obiective de interes turistic și religios din oraşul Marii Uniri, Alba Iulia.

În cadrul pelerinajului, tinerii s-au întâlnit cu Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei. În cadrul vizitei, ierarhul a rostit un cuvânt de zidire duhovnicească, notează site-ul oficial al Eparhiei.

Cred că în aceste zile petrecute la Mănăstirea Râmeţ şi pe raza Eparhiei Ortodoxe de Alba Iulia v-aţi îmbogăţit cunoaşterea intelectuală şi experienţa duhovnicească. Străduiți-vă ca în viaţa de fiecare zi să reflectaţi valorile evanghelice, înmulţind talanţii voştri. Astfel puteţi contribui efectiv la asanarea morală a societăţii româneşti, a spus Înaltpreasfinția Sa.

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a aprobat continuarea desfășurării Programului național de tabere pentru tineret Tradiție și noutate în fiecare mitropolie din cuprinsul Patriarhiei Române.

În acest an, Arhiepiscopia Alba Iuliei și-a asumat organizarea Taberei Tradiție și noutate pentru Mitropolia Ardealului. Astfel, în perioada 14-20 august 2017 la Mănăstirea Sfinții Apostoli Petru și Pavel de la Râmeț, 28 de tineri din eparhiile Patriarhiei Române au participat la programul de tabără oferit de organizatori.

Comentarii Facebook


Știri recente