Parohia „Sfântul Ștefan – Cuibul cu Barză” alături de copiii defavorizaţi

Parohia Sfântul Ștefan – Cuibul cu Barză din Capitală a organizat sâmbătă, 20 februarie 2016, atelierul de creație Copiii ajută copii. Evenimentul a avut loc la Biblioteca Metropolitană București, filiala Marin Preda.

În cadrul acestei acţiuni, micuții participanți din cadrul parohiei au realizat mărțișoare și felicitări prin mai multe tehnici de lucru manual. Strângerea de fonduri pentru copiii nevoiași din parohie reprezintă scopul acestui atelier, după cum a precizat Mariana Popa, organizatoarea evenimentului. „Copiii au venit mândrii şi foarte bucuroşi de a face ceva pentru alţi copii”, a subliniat Mariana Popa.

Obiectele confecţionate vor fi valorificate duminica viitoare, după slujbă, la Parohia Cuibul cu barză.

„Copii se vor ocupa de vânzarea acestor mărţişoare, bineînţeles, sub supravegherea părinţilor, dar ei se vor implica în tot ce înseamnă aranjarea standului, precum şi comunicarea cu potenţialii cumpărători. Banii vor fi valorificaţi pentru a cumpăra diverse lucruri pentru copiii nevoiaşi”, a precizat Mariana Popa.

***

Biserica Sfântul Ştefan – Cuibul cu Barză a fost ridicată de piosul creştin Clucerul Dona şi soţia sa Zamfira, în jurul anului 1760, având hramul Sfântul Mucenic şi Arhidiacon Ştefan.

Comentarii Facebook


Știri recente