Parohia Sf. Dumitru – Colentina va organiza o conferinţă la care sunt invitaţi Pr. Horia Prioteasa şi Prof. dr. Irinel Popescu

„Puterea rugăciunii personale în contextul suferinţei aproapelui” este tema conferinţei care va fi organizată de Parohia „Sfântul Dumitru” – Colentina în ziua de marţi, 18 octombrie, de la ora 18:00.

Conferinţa va fi susţinută de doi invitaţi. Este vorba despre Părinte Horia Nicolae Prioteasa, preot de caritate, şi Acad. Prof. Irinel Popescu de la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti.

Părintele Horia Nicolae Prioteasa este preot de caritate la Biserica „Sfinții Cosma și Damian” din cadrul Institutului Clinic Fundeni din București. Clericul a ocupat pentru mai mulţi ani şi funcţia de coordonator al preoţilor de caritate din Arhiepiscopia Bucureştilor.

Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu este medic primar Chirurgie Generală şi directorul Centrului de Transplant Hepatic din Institutul Clinic Fundeni. Medicul a fost distins în 2012 de Patriarhul Daniel cu „Crucea patriarhală pentru mireni”, în semn de apreciere pentru slujirea aproapelui.

Parohia „Sfântul Dumitru” – Colentina este situată pe şoseaua Colentina nr. 13, sectorul 2, Bucureşti.

Foto credit: Protoieria Sector 2 Capitală

Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…