Parohia Ortodoxă Română ‘Sf. Ioan Botezătorul’ din Hamburg – Germania sărbătorește doi ani de existență

Parohia Ortodoxă Română ‘Sf. Ioan Botezătorul’ din Hamburg – Germania, sărbătorește zilele acestea doi ani de existență. În cadrul manifestărilor organizate cu acest prilej, în zilele de sâmbătă 21.02.2009 și duminică 22.02.2009, credincioșii din Hamburg vor primi vizita ierarhului locului, Înaltpreasfințitul Serafim, Arhiepiscop al Germaniei, Austriei și Luxemburgului și Mitropolit al Europei Centrale și de Nord.

Mitropolitul Serafim va sluji împreună cu preotul paroh, ieromonahul Calinic Vintilă, și cu alți preoți ai comunităților ortodoxe din Hamburg slujba Sfântului Maslu,

sâmbătă seara începând cu ora 18.00, după care va susține conferința: ‘Spovedanie și Împărtășanie’, adresată în special numeroșilor tineri ortodocși români din nordul Germaniei și va răspunde întrebărilor adresate pe această temă.

A doua zi, duminică 22.02, începând cu ora 11.00, Înaltpreasfințitul Serafim va sluji Sf. Liturghie în aceeași Parohie, după care va participa la o agapă frățească împreună cu credincioșii români ortodocși din Hamburg și împrejurimi.

Sursa: Parohia Ortodoxă Română ‘Sf. Ioan Botezătorul’ din Hamburg

Comentarii Facebook


Știri recente