Parohia Icoanei a donat echipament de protecție de 15.000 lei Spitalului Dr. I. Cantacuzino din Capitală

Parohia Icoanei, din centrul Bucureștilor, a donat Spitalului Clinic „Dr. I. Cantacuzino”, situat în imediata ei vecinătate, produse de igienă și echipament medical de protecție individuală: combinezoane, măști medicale, mănuși. Valoarea donației este de 15.000 de lei.

„Viața este importantă în integralitatea ei, fizică și spirituală. Dintotdeauna a existat o sinergie între spital și biserică, între medic și preot. Nu sunt realități care se exclud, ci care se completează”, a declarat părintele paroh Liviu Constantin Nechita de la Biserica Icoanei.

„Solidaritatea se manifestă mai ales in vremuri grele, în vremuri de criză. Am dorit să ne alăturăm și noi campaniei desfășurate de Patriarhia Română, de toate eparhiile și parohiile din țară și din diaspora”, a mai spus el.

„Sperăm ca acest gest să ajute actul medical, dar în primul rând să sporească încrederea celor ce se ostenesc în spitale că nu sunt singuri în această luptă”.

Campania de sprijin în criza de sănătate Covid-19 a Patriarhiei Române continuă în toată țara, prin ajutor umanitar și donații de echipament și aparatură pentru spitale. Până acum, sprijinul oferit a depășit echivalentul a trei milioane de euro.

Foto credit: Parohia Icoanei

Comentarii Facebook


Știri recente