Parohia Delea Nouă Calist | Strângere de fonduri pentru susținerea copiilor de la Centrul de zi Sfânta Muceniță Sofia

Parohia Delea Nouă Calist, Protoieria Sector 3 Capitală, a organizat duminică, 8 octombrie 2017, o campanie de strângere de fonduri pentru susținerea copiilor de la Centrul de zi pentru copii Sfânta Muceniță Sofia din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Banii strânși în urma donațiilor vor fi folosiți pentru susținerea activităților educative, anunță reprezentanții instituției.

Prezentă la manifestare, Irimia Laura, coordonatorul centrului, a mulțumit tuturor celor implicați în activitatea caritabilă.

Dorim sa mulțumim părintelui Paroh Valentin Fătu, domnișoarei asistent social Alexandra Giurcan, precum și tuturor enoriașilor pentru tot efortul, generozitatea și implicarea în astfel de activitați social- filantropice în beneficiul copiilor din cadrul centrului, a precizat Irimia Laura.

În cadrul evenimentului, a fost vernisată o expoziție caritabilă unde au fost prezentate icoane pictate pe sticlă, decorațiuni și felicitări. Acestea au fost confecționate de copii în cadrul Atelierului de creație al centrului.

După Sfânta Liturghie, corul centrului de zi, sub îndrumarea doamnei profesor de muzică Felicia Popescu, voluntar al centrului, au interpretat un minirecital de pricesne închinate Maicii Domnului.

Foto credit: Centrul de zi pentru copii Sfânta Sofia

Comentarii Facebook


Știri recente