Părintele Vasile Mihoc va conferenția la Arad  

 

Părintele prof.univ. dr. Vasile Mihoc de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Şaguna” din Sibiu va conferenţia la Teatrul clasic „Ioan Slavici” din Arad, luni, 23 mai 2016, ora 19.oo.

„Părintele Vasile Mihoc este un model pentru părinții și tinerii din ziua de astăzi, un exemplu de părinte duhovnicesc, cuprins de un entuziasm pastoral și misionar mereu înnoitor, o personalitate teologică și spirituală foarte apreciată în comunitățile, organizațiile și asociațiile naționale și internaționale” afirmă  arhim. Teofan Mada, vicar administrativ eparhial.

Invitat în cadrul conferinţelor pascale derulate cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, părintele profesor Vasile Mihoc va supune atenţiei o temă de interes, şi anume „Educația Familiei”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Ziua Satului Românesc

În ultima duminică din luna septembrie celebrăm Ziua Satului Românesc, sărbătoare instituită prin Legea nr. 44/2020. „Ziua Satului Românesc poate fi organizată de către autoritățile administrației publice centrale și locale, de către celelalte instituții ale…