Părintele Pantelimon de la Mănăstirea Oaşa va conferenţia la Paris

În perioada 12-22 mai 2017 Părintele Pantelimon Şuşnea de la Mănăstirea Oaşa se va afla la Paris. Capitala Franței va găzdui două conferințe susținute de renumitul Părinte, după cum aflăm de pe pagina de facebook a Părintelui Răzvan Ionescu.

Primul eveniment se va desfășura duminică, 14 mai 2017, în Parohia Cachan, situată în apropierea Parisului. Părintele Pantelimon le va vorbi celor prezenți despre Supravieţuire versus supra-vieţuire.

Cea de a doua conferință va fi susținută în 21 mai la Parohia Saint Sulpice din Paris imediat după Sfânta Liturghie. Tema prelegerii va fi de această dată Ieşirea din însingurare.

Tot în timpul șederii Părintelui în capitala Franței, va fi vernisată în 18-21 mai 2017 și o expoziție de fotografie care poate fi vizionată în cripta puțului de la Saint Sulpice.


Absolvent de Belle Arte, pictor de icoane şi fotograf, părintele Pantelimon s-a retras din lume la poalele Munţilor Şureanu, unde trăieşte întâlnirea cu Dumnezeu. Întrucât are și darul cuvântului tămăduitor, susținând numeroase conferințele adresate tinerilor, în licee, facultăți din țară și nu numai.

Comentarii Facebook


Știri recente