Părintele Necula va conferenția la Iași în cadrul unui eveniment caritabil

Părintele Constantin Necula va conferenția în 15 noiembrie la Centrul de Evenimente „Agora” începând cu ora 18:30. Tema prelegerii va fi „Cum este cu putință să credem?”.

Evenimentul va avea un scop caritabil, fondurile fiind distribuite Fundației Mihai Neșu și Centrului de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii „Sfântul Nectarie”.

În cadrul centrului, copiii cu dizabilități fac kinetoterapie, psihopedagogie specială, logopedie, hidroterapie, hipoterapie, Therasuit, zilnic, în regim caritabil, informează Doxologia.ro.

Mihai Neșu Foundation sprijină copiii cu dizabilități și boli cronice din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate.

Fundația își propune să înfiinţeze noi centre de recuperare pentru copii la standarde internaţionale şi să contribuie la dotarea centrelor deja existente în scopul oferirii unui cadru optim de recuperare.

Conferinta va fi transmisălive pe site-ul Doxologia.ro.

Foto credit: Arhivă Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…