Părintele Constantin Necula va conferenția la Dej

Părintele Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă Andrei Şaguna din Sibiu, va conferenția duminică, 21 august 2016, la Dej.

La invitația Asociației Filantropia Ortodoxă, filiala Dej, părintele va vorbi pe tema Tinerii și bătrânii-oportunități și obstacole.

Părintele Necula se va afla pentru prima dată în orașul nostru și ne-am dorit foarte mult acest lucru, știind cât de apropiat este de tineri, dar și cât de apropiați sunt tinerii de dânsul, a declarat pentru Radio Renașterea Costinel Șoaită, președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Dej.

Întâlnirea credincioșilor din Dej cu părintele Constantin Necula va avea loc de la ora 19:00, la Sala Sporturilor din oraș, iar intrarea este liberă.

***

Părintele Constantin Necula a absolvit Facultatea de Teologie Andrei Şaguna din Sibiu şi este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică şi pedagogie creştină. Este autor a multor de volume de predici, de studii şi articole de omiletică şi catehetică, dar şi de cărţi pentru copii şi tineret. A tradus mai multe cărţi şi a scris articole în publicaţii din ţară şi străinătate. De asemenea, a semnat zeci de studii în limba română şi în limbi străine – franceză, italiană, germană – și numeroase recenzii. A susţinut sute de conferinţe în ţară şi în străinătate şi a participat la multe emisiuni de radio şi de televiziune, atât la posturi naţionale cât şi internaţionale.

Comentarii Facebook


Știri recente