Părintele Constantin Necula a conferențiat în Capitală

Biserica Sfântul Spiridon – Vechi din Capitală a fost gazda unei întâlniri de suflet cu părintele Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu. Micuța biserică din centrul Bucureștiului a primit cu acest prilej, vineri, 9 decembrie 2016, și primii colindători. Grupul vocal ASCOR BAIA MARE i-a încântat pe cei prezenți prin colinde tradiționale maramureșene.

 Evenimentul de ieri seară a precedat hramul Sfântului Ierarh Spiridon din 12 decembrie. Conferința susţinută a avut tema Ortodoxia Sfântului Spiridon în Ortodoxia românească.

A fost o întâlnire şi pentru aceea că suntem într-un timp care ne apropie foarte mult de Crăciun. Iar Crăciunul înseamnă naştere şi protecţie de copii. Înseamnă a merge către cei săraci, izolaţi, a spus Pr. conf. Constantin Necula, după cum informează Trinitas Tv.

Biserica Sfântul Spiridon – Vechi se află în centrul Bucureștiului, pe Bulevardul Națiunile Unite. Aici credincioșii pot cinsti un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Spiridon, dar și icoana făcătoare de minuni cu chipul Marelui Ierarh al Trimitundei.

Comentarii Facebook


Știri recente