Pacienții Centrului Paliativ „Sfântul Nectarie” din București au primit vizita voluntarilor de la Paraclisul CMN

Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului (CMN) i-au vizitat joi, 12 decembrie 2018, pe pacienții Centrului de îngrijiri paliative „Sfântul Nectarie” din București.

Alături de voluntari a fost și Adriana Ene, realizatoarea emisiunii Bucuria Poveștilor de la Radio Trinitas, care a relatat pacienților o poveste cu scopul de a-i încuraja să nu își piardă speranța.

„Contează fiecare gest, fiecare cuvânt frumos pentru oamenii aceștia, așa că vin cu mare drag și bucurie ori de câte ori sunt chemată”, a declarat pentru Trnitas Tv Adriana Ene.

De asemenea, voluntarii de la Paraclisul CMN au fost însoţiţi de membrii ai grupului psaltic Tronos, care au interpretat mai multe colinde.

Coordonatorul voluntarilor, Dănuț Prună, a spus că „pacienții s-au bucurat foarte mult, deoarece așteptau să revenim cu acest frumos program artistic”.

„Le-am adus daruri cu ocazia sărbătorilor, le-am adus fructe, dar și o icoană cu Sfântul Andrei, ocrotitorul Catedralei Naționale”, a declarat Dănuț Prună.

Directorul Centrului de îngrijiri paliative „Sfântul Nectarie” din București, Adriana Căruntu, și-a explirmat mulțumirea fală de actul de caritate întreprins de invitați:

„Ei sunt primii care au venit să îi bucure pe pacienți cu colinde. Au reușit să însenineze chipurile tuturor prin cântări și prin povestea foarte frumoasă interpretată de doamna Andriana”.

„O parte din pacienți au participat aici, iar pentru cei care nu se puteau deplasa, voluntarii au mers personal în fiecare salon, au vorbit cu ei și i-au asigurat de toată susținerea și dragostea lor” a precizat directoarea centrului.

Foto credit: captură Trinitas Tv

Comentarii Facebook


Știri recente