Olimpiada pentru elevii deficienți de auz. Faza Națională are loc la Școala „Sfânta Maria” din București

Etapa Națională a Olimpiadei pentru elevii deficienți de auz are loc în perioada 19-21 aprilie 2018 la Școala Profesională Specială pentru deficienții de auz „Sfânta Maria” din București.

112 elevi cu deficiențe de auz, din clasele a șaptea și a opta din paisprezece județe ale țării au participat joi la probele pentru disciplinele Limba română și Informatică, informează Trinitas TV.

Vineri, începând cu ora 10:00, se vor desfășura la aceeași unitate școlară probele la Matematică și Desen, iar sâmbătă va avea loc festivitatea de premiere.

Concursul Național pentru elevii deficienți de auz este organizat pentru a opta oară în acest an. Competiția este finanțată de Ministerul Educației Naționale.

Foto: captură video Trinitas TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Eroii români comemorați la cimitirul din Mons, Belgia

De sărbătoarea „Înălțării Domnului”, 28 mai 20202, au fost oficiate slujbe de pomenire a eroilor neamului românesc în toate catedralele, bisericile, mănăstirile, cimitirele şi monumentele închinate acestora din ţară şi străinătate. O ceremonie religioasă și…

Înălțarea Domnului la Paraclisul CMN | FOTO

Preasfințitul Părinte Ieronim Sinaitul, Episcop vicar patriarhal, a oficiat de Înălțarea Domnului, Sfânta Liturghie la altarul de vară de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului. Foto credit: Basilica.ro / Mircea Florescu   Urmăriți-ne pe Instagram!