Oaspeți de seamă la mănăstirea Sf. Ioan Botezătorul Antonești

Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, a primit luni, 16 decembrie 2013, vizita Excelenței Sale, Dr. Pande Lazarevski, Ambasadorul Republicii Macedonia. Cu această ocazie Excelența Sa a vizitat pentru prima dată mănăstirea Sf. Ioan Botezătorul – Antonești din comuna Corbeni.

După această scurtă vizită oficială, oaspetele Înaltpreasfinției Sale a rămas impresionat de frumusețea acestui sfânt locaș de rugăciune, afirmând că tot ce a văzut până astăzi în Eparhia Argeșului și Muscelului este rodul a sute de ani de eforturi depuse de credincioșii acestor locuri binecuvântate. Excelența Sa a evidențiat că pe toți ne unește credința în Domnul Iisus Hristos și că dragostea frățească dintre biserici este în folosul tuturor fraților creștini.

Chiriarhul Eparhiei Argeșului și Muscelului a mulțumit Excelenței Sale pentru această vizită, fiind impresionat de această deschidere extraordinară manifestată de un diplomat străin care a dovedit că iubește România și în special Argeșul.

Ambasadorul Republicii Macedonia, Excelența Sa, Pande Lazarevski și-a început misiunea diplomatică în România în luna februarie 2013. ES Pande Lazarevski deține titlul de Doctor în științe politice și este Cadru didactic la Universitatea Sfinții Chiril și Metodie din Skopje. Totodată el este și membru al Consiliului Național de Securitate al Republicii Macedonia.

Comentarii Facebook


Știri recente