O picătură de viață pentru cei care au nevoie

„E un gest mic, dar atât de important..”, „Sângele este viață”, „Trebuie să facem ceva pentru semenii noștri” par a spune într-un glas voluntarii veniți și sâmbăta aceasta să doneze sânge în urma campaniei organizate la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

Caravana mobilă a Centrului de Transfuzie sanguină București s-a aflat la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului. Este a doua săptămână în care oamenii vin să doneze.

„Acțiunea din această zi a fost ca o binecuvântare și o minune a lui Dumnezeu. Dacă săptămâna trecută au fost într-un număr impresionant de mare credincioșii care au mers la institut pentru a dona sânge pe parcursul săptămânii trecute solicitările de a dona sânge din partea credincioșilor au mers tot în număr mare. Ceea ce m-a impresionat foarte mult a fost dragostea și bunăvoința credincioșilor de a fi alături de cei în suferință și atunci am solicitat ca această caravană să vină la paraclisul Mântuirii Neamului”, a declarat pentru TRINITAS TV Arhim. Ciprian Grădinaru

Dacă vreți să donați sânge sau aveți nevoie de mai multe informații, puteți trimite un e-mail la adresa [email protected] .

Stau în liniște la rând și așteaptă să facă un bine. Pentru că, zic ei, nimic nu se compară cu sentimentul de a dărui, cu sentimentul că știi că ai ajutat.

Vrem să fim eroi, creștem cu dorința să schimbăm lumea, dar pe undeva, pe parcurs, ne pierdem în grijile cotidiene și uităm. Fă astăzi primul pas! Donează sânge!!! Fii erou! Salvează vieți!!!

(Reportaj realizat de TRINITAS TV în data de 13 aprilie 2013)

Comentarii Facebook


Știri recente