O parohie din Bacău sprijină mamele cu nou-născuți în cadrul unui protocol de colaborare cu Spitalul Județean

Parohia „Sfântul Gheorghe” din Bacău a încheiat joi, 3 martie, un protocol de colaborare cu Maternitatea Spitalului Județean Bacău, prin care își propune să sprijine material mamele cu copii nou-născuți, aflate în dificultate.

De asemenea, proiectul intitulat „Pentru mămici și pentru cei mici” își propune să ofere suportul necesar în vederea consilierii familiilor numeroase și a copiilor care prezintă un grad de risc ridicat al abandonului școlar și marginalizare socială.

Totodată, proiectul își propune îngrijirea mamelor aflate în criză de sarcină și a femeilor abuzate prin Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Filofteia” al Parohiei „Sfântul Gheorghe”.

În baza protocolului încheiat, Parohia „Sfântul Gheorghe” va oferi periodic sprijin material și de logistică Secției de Neonatologie precum trusouri, scutece și alte echipamente necesare unei creșteri optime a copilului nou-născut, astfel încât să faciliteze buna îngrijire a pacienților.

Protocolul a fost semnat în cadrul activităților pentru viață desfășurate în Arhiepiscopia Romanului și Bacăului sub deviza Lunii pentru viață și a Marșului pentru viață în anul 2022: „Egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață”.

Vezi și:

Foto credit: freepik.com

Urmăreşte-ne pe Instagram: @basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente